Vi söker medarbetare!

by quarskel, 13th October 2015


Nu söker vi nya medarbetare till GameRefresh. (Se längre ner vad vi söker)


Dem vi tar in måste ta detta på fullaste allvar. Så ansök inte om du inte visar engagemang eller inte uppnår våra krav. För att ansöka skickar du ett pm till oss på facebook eller ett mail till  support@gamerefresh.se . Vanligtvis ger vi svar inom 7 dagar, förhoppningsvis ska det gå snabbare än så för de flesta.


Vi är en snabbt växande spelförening och behöver därför ny arbetskraft. Som ni säkert märkt har vi är vi väldigt få admins och det är just därför vi behöver din hjälp!


Just nu söker vi:


Serveradmins


Vi söker serveradmis. Vi behöver hjälp att starta upp vår serversektion. Vi söker dig som är intresserad och som tillsammans med oss vill starta flera publicservrar.


Ansökan skickas till  support@gamerefresh.se. Skriv om dig som person, intressen, tidigare erfarenheter och varför vi ska välja dig. Cupadmins


Vi söker nya cupadmins som kan hjälpa oss att anordna cuper. Vi behöver bli fler admins för att kunna ha fler cuper mer kontinuerligt.


Ansökan skickas till support@gamerefresh.se. Skriv om dig som person, intressen, tidigare erfarenheter och varför vi ska välja dig.
 


Krönikörer/skribenter


Vi söker duktiga skribenter och/eller krönikörer som vill uppdatera vårt nyhetesflöde här på sidan. Du som skribent/krönikör kan välja att skriva om speciella evenemang, turneringar eller att skriva allmän information om våra servrar. En nyhet kan handla om utvecklingen av ett CS:GO-lag till exempel eller om en turnering och dess brackets. Du har väldigt fira händer så länge det är relevant för medlemmarna.


Vi behöver dig som vill uppdatera vår sida med nyheter eller krönikor. Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av skribentyrket, men det är alltid meriterande. Viktigast är att du vill.


Krav på dig som skribenter/krönikörer:


- Minst 16 år


Läst Svenska 2/3


Ansökan skickas till support@gamerefresh.se. Skriv om dig som person, intressen, tidigare erfarenheter och varför vi ska välja dig.


/ Styrelsen0 Comments
You have to login or register to post a comment!