Partners

Startbox Esport
Startbox Esport Startbox.se/esport är Sveriges Största E-Sports Portal!
Här hittar du enkelt allting du kan behöva till de största e-sport spelen!

Med twitch integration och noggrann forskning för varje spel så har vi lagt upp dem mest anpassade portalerna för utvalda spel.

Samt med en liten bonus att man nu kan registrera sig och bygga sin helt egna startsida!

Besök dem på:

startbox.se/esport

Sponsors

Xtrfy
Xtrfy När det kommer till spel, är Xtrfy ett nytt varumärke med många års erfarenhet. De har haft ett nära samarbete med spelare under de senaste 10 åren, och vet kraven från gaming community. Influerad av den stora spelkulturen i Sydkorea, står Xtrfy för högteknologiska produkter som är särskilt utformade för nordiska spelare.

På Xtrfy, brinner vi för eSports och vi vill se det växa. Många lag har potential att gå långt, men saknar de resurser som krävs för att komma ut och spela. Vi sponsrar up-and-coming lag och ge dem en chans att nå nästa nivå. Allt för utvecklingen av Esports i allmänhet och i synnerhet nordisak lag/spel.

Besök dem på:

www.xtrfy.com
GleSYS
GleSYS GleSYS startades redan 1999. Under mer än 15 år har de levererat internetlösningar över hela Sverige och till övriga världen. Sedan hösten 2000 driver de eget datacenter i Falkenberg, och sedan ett par år tillbaka finns de även i Stockholm.

Besök dem på:

www.glesys.se
Plantronics
Plantronics GameCom headsets deliver every command and cue, every signal and strategy. Quality construction keeps them on for the long haul. We keep our commitment to flawless sound, and customers keep our headsets.

GameCom headsets from Plantronics ? so gamers can stay in the game.

Plantronics.com